Simion Constantin Adrian

Profesor de istorie și cultură civică

Colegiul Economic „Dionisie Pop Mațian” Alba Iulia

Vechime în învățământ: 21 de ani

Simion Constantin Adrian este profesor de istorie și cultură civică și, din 2021, director al Centrului Județean de Excelență Alba. Cu o carieră de peste două decenii, profesorul a avut o influență semnificativă în încurajarea elevilor din județ să participe la olimpiade și concursuri. De-a lungul carierei, a participat la numeroase simpozioane și stagii de perfecționare în țări precum Belgia, Franța, Germania, Italia, Israel, Malta, Marea Britanie și Polonia, adaptând și implementând metode moderne de predare în România. A creat și a dezvoltat Centrul Județean de Excelență Alba, oferind un mediu de învățare de excepție pentru elevii talentați. În plus, conduce un ONG activ în domeniile educației, tineretului, culturii și educației civice, amplificând impactul său în comunitate. Profesorul a implementat metode educaționale moderne și inovative, ce au contribuit la obținerea de rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale și internaționale. În anul școlar 2023-2024, elevii săi au câștigat un impresionant număr de 545 de premii, inclusiv la nivel internațional.

Comentariile sunt închise.